FLEX Kommunikasjon & Markedsføring

FLEX Kommunikasjon & Markedsføring ble etablert av Arnt Erik Isaksen i 2005. Firmaet har hovedsakelig påtatt seg oppdrag med annonsesalg/mediesalg (B2B) for fagblader og nisjemagasiner.

Etter lang tid i mediebransjen, med regelmessig kontakt med annonsører, mediebyråer, trykkerier, redaksjoner og utgivere, innehar firmaet også verdifull kompetanse innen kommunikasjon og markedsføring, som kan være nyttig for firmaer med behov for ekstra ressurser og kapasitet i forbindelse med enkeltoppdrag og kortvarige prosjekter, eller for mer langsiktig samarbeid.

FLEX Kommunikasjon & Markedsføring | Arnt Erik Isaksen | Telefon 411 61 619
Arnt Erik Isaksen - Medierådgiver - Daglig leder - FLEX Kommunikasjon & Markedsføring

Arnt Erik Isaksen

Arnt Erik Isaksen er bachelor i internasjonal markedsføring, utdannet ved Norges Markedshøyskole/Handelshøyskolen BI, Leeds Metropolitan University og London South Bank University. Han har mer enn 20-års erfaring fra mediebransjen/mediesalg, med genuin interesse for å holde seg oppdatert om mediebransjen, markedsføring og kommunikasjon.

Ved siden av har han jobbet som tv-kommentator for Eurosport Norge, og med innsalg, planlegging og gjennomføring av arrangementer i underholdningsbransjen (wrestlingshow).